Strijelac: Sedmični horoskop za period od 13.08.2018. do 19.08.2018.

0

Posao. U ovom periodu samo radite, radite, radite. Čini vam se kao da se vaš život u potpunosti pretvorio u posao, da svu svoju energiju i volju ulažete samo u ovaj segment.

Mars se u retrogradnom hodu vraća u vaše polje posla pa vam slijedi aktiviranje ponuda od ranije, ali isto tako slijedi vam i momenat kada morate privesti kraju neku poslovnu problematiku. Nemate još puno vremena za to pa je pravi trenutak da se ovome i te kako posvetite. Sada ste organizovaniji i bolje funkcionišete pa će vam tim biti lakše.

Ljubav. Pritisak i napetost su malo popustili, kada su vaša emotivna partnerstva u pitanju, i sada je čak moguće da i napravite neki pozitivan korak i promjenu. Neće ovo ići lako, već prije na mišiće, ali bitno je da se makar dašak dobrog raspoloženja vrati u vaše ljubavne ili bračne relacije.

Ukoliko ste od onih Strijelaca koji imaju aktiviran paralelni odnos, budite dosta oprezni, ne samo tokom ove sedmice, već sve do kraja avgusta. Do partnera mogu doći neke informacije o vašim “aktivnostima”, a to ne bi bilo nimalo dobro.

Slobodni mogu imati avanturu ili prošlost, mogu imati i neku tajnu priču sa zauzetom osobom, ali ono što ne mogu imati u ovom periodu jeste pravi početak nečega što je istinski trajno i vrijedno.

Zdravlje. Nešto se malo bolje osjećate, ali dok ne sredite ishranu i dok ne pronađete više vremena za odmor, imaćete promjenjive faze i dalje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info