Škorpija: Sedmični horoskop za period od 13.08.2018. do 19.08.2018.

0

Posao. U ovoj sedmici možete završiti sa nekim papirološkim problemom, ugovorom ili rješenjem. Takođe, postoji šansa za neki prekid – da li dogovora ili saradnje, nešto što ste već duže vrijeme očekivali i što će vas rasteretiti i donijeti vam mir u glavi.

I dalje ste u periodu kada ste dosta nervozni i napeti, mada možda i nema pravih razloga za to – sve to što vam donosi nemir može se riješiti i bitno je da polako raščišćavate sve ono što se godinama gomilalo kao negativnost ili pritisak na vas.

Ljubav. Ukoliko želite da podstaknete promjene u svojim emotivnim ili bračnim relacijama, moraćete vi da budete inicijator. Partner već odavno čeka na neke vaše riječi i postupke, koje mu vi uporno uskraćujete ili čuvate za sebe. Vi lično morate biti otvoreniji, pružiti voljenoj osobi ono što joj je potrebno, da biste dobili istu takvu povratnu reakciju. Ukoliko se budete povlačili u sebe, druga strana će se okrenuti nekim svojim interesima.

Škorpije koje su slobodne i dalje najviše privlače prošlost u svoje živote. Osoba, koju ste možda i prije par godina upoznali preko poslovnog segmenta, sada se može ponovo pojaviti u vašem životu i dosta vas pozitivno iznenaditi. Ukoliko već imate simpatiju, odjednom ćete se naći u dvoumljenju.

Zdravlje. Kod pripadnica ljepšeg pola mogući su hormonski problemi koji dolaze kao posljedica stresa koji je duže prisutan kod vas. Generalno gledano – uglavnom hronične smetnje kod Škorpija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info