Ribe: Sedmični horoskop za period od 13.08.2018. do 19.08.2018.

0

Posao. Nešto vam je obećano – da li unapređenje, da li promjena radnog mjesta ili pak povećanje finansijske nadoknade za rad. Na ovo obećanje možete da se oslonite, ali ne u ovom periodu. Ono mora biti prolongirano ili za sam kraj avgusta ili početak septembra mjeseca. Čekajte i dočekaćete.

Situacija u kolegijalnom okruženju se sada malo smiruje, moguće zbog veće količine posla pa ni vi ni kolege ne stižete da se bavite međuljudskim odnosima, jer morate požuriti da završite sve na vrijeme.

Ljubav. Ukoliko ste u vezi ili u braku, tokom ove sedmice potrebno je više kompromisa i usklađivanja sa partnerom. Takođe, pošto postoji mogućnost nerazumijevanja i pogrešno protumačenih riječi i postupaka, potrudite se da budete otvoreniji u komunikaciji i da jasno definišete svaku situaciju. Ukoliko dođe do neke tvrdoglavosti kod partnera, nemojte potencirati na svađi, iskulirajte i sačekajte malo da stvari dođu na svoje i usijane glave se ohlade.

Oni koji su slobodni svakako jako privlače pažnju suprotnog pola u ovom periodu. No, vi trenutno ostavljate utisak nedodirljivosti ili se jednostavno samo ponašate prijateljski prema onima koji bi da ostvare neke jače pomake u kontaktu sa vama.

Zdravlje. Onako. Niti ste dobro niti niste. U suštini, jednog dana funkcionišete sasvim u redu, već drugog nešto klonete, osjećate se neraspoloženo i iscrpljeno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info