Rak: Sedmični horoskop za period od 13.08.2018. do 19.08.2018.

0

Posao. Merkur, koji vlada vašim dogovorima, u ovoj je sedmici stacionaran i priprema se za svoje direktno kretanje pa je malo vjerovatno da ćete uspjeti bilo šta novo da pokrenete po pitanju posla. Sastanci mogu biti odloženi ili čak otkazani.

Zato je ovo odličan trenutak da se konačno privede kraju sve ono što vas već neko duže vrijeme muči. Baš po pitanju tih eventualnih novih dogovora, čak i ako uspijete da ih pokrenete, budite izuzetno oprezni, jer sve može biti prenaduvano, a sagovornici neiskreni.

Ljubav. Rakovi koji su slobodni i dalje su nekako razapeti između prošlosti i novih osoba u svom životu. Kao da ste se zaglavili ni tamo ni ovamo i ne možete da presiječete i konačno odlučite šta ćete da uradite.

U ovoj sedmici taj pritisak na vašu podsvijest, bar kada je prošlost u pitanju, može se samo dodatno pojačati i malo je vjerovatno da ćete uspjeti da u potpunosti izbjegnete neke ljude ili sopstvene impulse koji vas vuku ka njima.

Ukoliko ste u vezi ili braku, neke stare razmirice mogu ponovo oživjeti. Možete jedno na drugo vršiti pritisak i igrati igrice koje ne idu naruku stabilnosti vašeg odnosa. Biće malo teže uskladiti se, ali ne i nemoguće. Ono što vam je potrebno je komunikacija i razgovor o stvarima koje vas muče.

Zdravlje. “Nervozna” crijeva i problemi sa varenjem. Takođe, osjetljivo vam je grlo i respiratorni putevi. Izbjegavajte hladne napitke.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info