Ovan: Sedmični horoskop za period od 13.08.2018. do 19.08.2018.

0

Posao. Vaš vladar se vratio u retrogradnom hodu u polje karijere pa će se dodatno aktivirati sve ono što je vezano za prošlost – nekadašnji poslovi, poslovni partneri, ponude od ranije, a moguće i nešto na šta čekate već mjesecima da se realizuje.

Da se razumijemo, teško je da ove sedmice može biti nekog konkretnog pomaka, ali može biti pregovora koji bi tokom naredne sedmice već imali osnov za pravi početak. U odnosu sa nadređenima budite posebno oprezni, ipak ste vi na njihovom “terenu”.

Ljubav. Venera, koja vlada vašim partnerstvima, oslobodila se kvadratnog zagrljaja Saturna i slobodno šeta kroz znak Vage, što će donijeti da je voljena osoba više usmjerena i okrenuta ka vama, sa naglašenom željom da se dodatno podstakne sklad i zajedništvo u odnosu. Vaš vladar Mars vratio se u znak Jarca što, nažalost, donosi da ste vi, pogotovo po pitanju pokazivanja i iskazivanja emocija, pomalo stegnuti i kruti.

Emotivna veza ili brak nije samo dogovor o stabilnost – neophodno je i podsticati i gajiti emociju, pružati i primati ljubav. Mislite malo i o tome…

Ukoliko ste slobodni, kao da ste se još više zatvorili za ulazak novih osoba u vaš život – kontakti postoje, ali sa vaše strane nema niti otvaranja niti inicijative.

Zdravlje. Problem sa varenjem, a koji možete relativno lako regulisati. Energetski ste pomalo nestabilni i potrebno vam je da se odmarate više.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info