Lav: Sedmični horoskop za period od 13.08.2018. do 19.08.2018.

0

Posao. Imaćete osjećaj da u ovoj sedmici funkcionišete po principu “dva koraka naprijed, jedan unazad”. U prevodu – napredujete svakako, ali mnogo sporije nego što očekujete i što se nadate. Merkur je tokom ove nedelje stacionaran u vašem znaku pa će se neki poslovi i dogovori zakočiti, ali samo nakratko.

Mars se vraća u vaše polje poslovne svakodnevnice pa se neki manji problemi ili trzavice sa kolegama mogu ponovo probuditi. Takođe, na dnevni red će doći sve ono što ste propustili od obaveza.

Ljubav. Izlazak Marsa iz polja ozbiljnih partnerstava označava kraj dugog perioda intenzivnih nesuglasica i kratkih mirnih predaha sa voljenom osobom. Stvari će između vas i partnera, tokom ove sedmice, polako početi da dolaze na svoje mjesto.

Doduše, imate vi još situacija i pitanja koje treba raspetljavati, ali polako – ima vremena za njih, doći će na dnevni red kad tad. Zasad uživajte sa voljenom osobom, jer vam ova sedmica daje baš za to mogućnosti!

Ukoliko ste slobodni, maknite se iz kuće, budite u pokretu, kafenišite sa prijateljima, izlazite, družite se! Venera u vašem polju komunikacije, pokreta, putovanja, okoline traži da malo pojurite za njom da biste je sustigli! Naglašena flertovanja, a gdje je flert – i ljubav je blizu!

Zdravlje. Period kada treba biti oprezan kada je fizička aktivnost u pitanju – sportistima i rekreativcima moguće povrede. Starijima – problemi sa koljenima i kičmom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info