Jarac: Sedmični horoskop za period od 13.08.2018. do 19.08.2018.

0

Posao. Period za završetke – bilo da su u pitanju obaveze, poslovi, projekti, dogovori, saradnje. Imate osjećaj da kockice polako dolaze na svoje mjesto, pogotovo što se od ove sedmice može aktivirati i osoba koju ste davnih dana zamolili za uslugu ili posredovanje u nečemu što vam je bitno.

Imate odlučnost, imate volju i energiju i potrebno je da ih uložite u poslovni segment, jer ste na pragu nekih preokreta i velikih promjena. Najava unapređenja kod nekih, ali moguće sa “odloženim rokom” – od septembra.

Ljubav. Partner ima neke svoje teme i dileme, vi takođe imate svoje. Malo je pravih, zajedničkih stvari koje vas spajaju. Ima tu nekih planova, ali nema konkretizacije – sve ostaje nedefinisano ili u fazonu “dogovorićemo se kad za to bude vrijeme”.

Ulazak retrogradnog Marsa u vaše polje ličnosti govori o tome da biste trebali da preuzmete inicijativu i napravite neke pozitivnije pomake, unesete više živosti i dobre energije u vaš odnos. Naravno, ukoliko to želite.

Slobodni, neko koga poznajete odranije, ili bivši partner, dolazi u vašu blizinu ili ponovo pokreće kontakt sa vama. Prošlost je aktuelna na svaki mogući način, a od vas zavisi sada da li će se podvući crta ili eventualno nastaviti dalje.

Zdravlje. Dodatni priliv energije, bolje ćete se osjećati. Za mlađe – vrijeme je za više rekreacije i sporta. Stariji – lakše izlazite na kraj sa hroničnim problemima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info