Djevica: Sedmični horoskop za period od 13.08.2018. do 19.08.2018.

0

Posao. Venera, u vašem polju posla, radi u vašu korist pa će se sve situacije, koliko god u početnoj fazi bile komplikovane, ipak riješiti povoljno po vas. Vi lično možete biti faktor koji unosi zastoj u ovom periodu, a sve iz razloga nefokusiranosti i nedovoljno dobre organizovanosti.

Imate osjećaj da u svemu kasnite, a to ni nije toliko daleko od istine. Merkur, koji vlada vašim znakom, stacionaran je pred svoje direktno kretanje pa je ovo posljednja prilika da završite sa zaostacima ili riješite papirološka pitanja.

Ljubav. Emotivni partner i vi niste na istim talasnim dužinama i kao da se u ovom periodu mimoilazite, ne samo po bitnim pitanjima, već i u nekim svakodnevnim situacijama. Vi ste dosta tihi, povučeni, okupirani nekim svojim mislima, razmišljanjima, planovima, opterećenjima, a voljena osoba funkcioniše potpuno drugačije – zahtijeva pažnju i posvećenost, što vi u ovom momentu ne možete da joj pružite. Ovo nisu situacije koje mogu dovesti do nekih svađa, ali definitivno ne prijaju ni vama ni drugoj strani.

Oni koji su slobodni, jedino što vam je trenutno “otvoreno” jeste ono što se vezuje za prošlost ili eventualno neka forma tajnog odnosa. Ako ste zainteresovani za bilo šta od ovo dvoje – samo naprijed!

Zdravlje. Problemi sa spavanjem mogu biti prisutni i kod starije i kod mlađe generacije Djevica. Stres i nervoza su takođe dosta prisutni.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info