Blizanci: Sedmični horoskop za period od 13.08.2018. do 19.08.2018.

0

Posao. Neke vas situacije na poslu baš nerviraju i zbog toga gubite živce i energiju, jer se jedete u sebi. One stvari, koje ne možete promijeniti i na koje ne možete uticati, morate pustiti da se riješe same od sebe, na ovaj ili onaj način.

Vi ste pri kraju sa nekim poslovima ili projektima i uskoro ćete moći da rasterećeni nastavite dalje. Od nekih teškoća i problema već odlazite, iako se vama može činiti da se situacije dodatno komplikuju. Samo polako, izlazak iz zastoja je sada već blizu.

Ljubav. I pored jakih emocija, koje evidentno postoje u odnosu sa partnerom, problem je i dalje dio koji se vezuje za komunikaciju i dogovore. Vi ćutite onda kada bi trebalo da pričate, a pričate onda kada je bolje zaćutati. I pored ovoga, nekako zajedničkim snagama gurate dalje.

Ako ništa drugo, čak i ti povremeni nesporazumi ili tenzični momenti, lako se i brzo prevaziđu. Moguće je da ste i vi dosta naučili i o sebi i o voljenoj osobi u prethodnom periodu pa ćete ovo znanje umjeti da primijenite ubuduće.

Ukoliko ste slobodni, neko vas vrlo slatko i ljupko muva, a vi se nećkate i pravite se teški za osvojiti. Da se ne lažemo, sve što se dešava vama i te kako prija, ali jednostavno puštate ovu osobu da se istinski potrudi oko vas.

Zdravlje. Problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom dosta mogu opterećivati starije Blizance u ovoj sedmici. Kod mlađih – hroničan umor.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info