Bik: Sedmični horoskop za period od 13.08.2018. do 19.08.2018.

0

Posao. U poslovnom segmentu je trenutno jedna mirnija i opuštenija faza. Da se razumijemo, pritisaka od strane drugih ima i dalje, ali ili su oni popustili ili ste vi našli način kako da to prevaziđete bez većih problema po sebe.

Sve ono što se vezuje za stvari koje su vam važne, a što se dosta dugo razvlači, trenutno je u nekoj fazi pred završetak. Moguće je da ćete do kraja stići tokom ove sedmice, a ako ne, onda u prvim danima naredne. Korektan odnos sa kolegama, ali i autoritetima – neke tenzije su splasnule.

Ljubav. Jedna osoba se već neko vrijeme mota oko vas, povremeno jasno pokazujući da je vrlo zainteresovana za produbljivanje vašeg poznanstva. Vi ste, u cijelom tom slučaju, nedefinisani – baš biste voljeli da se zaljubite i budete “u paru”, ali postoje neke stvari koje vas odbijaju od ove osobe – možda vam je iz nekog razloga čudna ili jednostavno ne možete da je doživite kao nešto više od prijatelja. I te kako je moguće da su mnogima od vas misli ipak okrenute ka bivšem partneru.

Ukoliko ste u vezi ili braku – i jeste i niste zadovoljni. Jasno vam je da se voljena osoba više okrenula ka vama i to vam prija. Ono što vam ne odgovara jeste to što i dalje mislite da dajete mnogo više od druge strane.

Zdravlje. Ukoliko su se neke tegobe javile tokom protekle sedmice, u ovoj ćete naći način da ih regulišete. Generalno – povoljna zdravstvena situacija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info