Vodolija: Sedmični horoskop za period od 06.08.2018. do 12.08.2018.

0

Posao. Pod jedan – sa autoritetima i nadređenima samo fino i polako. Biće nekih napetih situacija, ali one svakako idu u vašu korist pa nemojte da “talasate” bespotrebno. Dalje, aktiviraćete nešto što je bilo u zastoju ili što ste već trebali da odradite i to vrlo uspješno.

Dakle, bacite se na sve ono što vučete iz prošlosti – odličan je trenutak da se stvari riješe! Još nešto – iako imate nekih svojih nedoumica, oko jedne poslovne saradnje, najvjerovatnije sa inostranstvom, trebalo bi ipak da prihvatite.

Ljubav. Emotivno – onako. Čas super, čas nikako. Partner mijenja raspoloženje svaki čas, a ni vi se baš ne možete pohvaliti stabilnošću i smirenošću. Zato vam je odnos u ovoj sedmici totalno šaren – obojen najljepšim bojama, a onda siv i taman. Pa ispočetka. Vrtite se u krug.

Ukoliko ste slobodni, kad Venera iz Vage, trigonskim aspektom, “čačne” tog vašeg Marsa u polju ličnosti – biće ljubavnog vatrometa! Malo stvari mirišu na prošlost, malo na budućnost! Vaši su emotivno-partnerski aspekti sada toliko zapetljani da vam neće biti jasno u kojem pravcu će ići. Sve najviše zavisi od vaših natalnih aspekata, naravno.

Zdravlje. Imaćete više energije nego inače, a i raspoloženje će vam se znatno popraviti. Stariji – ne boravite previše na Suncu i vodite računa o pritisku.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info