Vaga: Sedmični horoskop za period od 06.08.2018. do 12.08.2018.

0

Posao. Neko će vam ponuditi da obnovite saradnju ili da ponovo počnete sa poslom koji ste ranije radili. Iako će vaš prvi impuls biti da prihvatite, kasnije ćete se dobro zamisliti i pitanje je kakvu ćete zaista odluku donijeti.

Ova sedmica će vam donijeti “nestabilno” funkcionisanje – u jednom momentu će se sve odvijati glatko i bez ikakvih zastoja, a u sljedećem ćete imati problem sa komunikacijom sa ljudima koji su vam izuzetno bitni. Umijete sada da se postavite na pravi način, samo nemojte žuriti.

Ljubav. Ukoliko ste u braku ili u dužoj vezi, kvadrat Saturna na vašu vladarku Veneru donijeće neku formu emotivnog zahlađenja ili distanciranosti sa voljenom osobom. No, iako se možda nećete osjećati baš najbolje, strast će i te kako raditi između vas dvoje pa pokušajte da tu pronađete utjehu i “izduvni ventil”.

Oni koji su slobodni, trigon retrogradnog Marsa na vašu vladarku daje mogućnosti za avanturu, za dobar erotski spoj ili iznenadan ulazak u emotivnu priču. Ipak, retrogradnost potencira na “već viđenom”, tako da nemojte biti iznenađeni ukoliko je ovo neko iz vaše prošlosti ili neko ko jako podsjeća na osobu sa kojom ste bili. Na prošlosti, ali i karmičkim dešavanjima, potencira i kvadrat retrogradnog Saturna.

Zdravlje. Problemi sa grlom, jake mogućnosti za prehlade, vrlo osjetljiva koža. Kod starijih – štitna žlijezda, problemi sa hormonima, manje teškoće u radu bubrega.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info