Strijelac: Sedmični horoskop za period od 06.08.2018. do 12.08.2018.

0

Posao. Neko vam svojim savjetom može pomoći da riješite jednu pomalo neprijatnu ili zbunjujuću situaciju na poslu. Takođe, imate jednu vrlo dobru poslovnu ponudu, ali vi iz nekog razloga sumnjate i nikako da prevagnete i odlučite se.

Ako se ovo vezuje za inostranstvo, savet je da ne oklijevate. Iako početni momenat neće biti baš savršen, kasnije će vam ovaj posao i te kako donijeti dobrobit. Pojedini Strijelci sada mogu pronaći i neki dodatni posao ili se zaposliti na određeno vrijeme.

Ljubav. Vrlo pažljivo posmatrate voljenu osobu ovih dana. Biće vam izuzetno sumnjivo što ona neke stvari ponavlja ili što su njeni odlasci na kafu sa društvom skoro pa svakodnevni. Mjerićete svaku njenu riječ i iz prikrajka pratiti šta se dešava. Samo jedna napomena – i te kako je moguće da debelo preuveličavate sve što se dešava pa bi bilo dobro da ne iznosite neke optužbe prije nego što se zaista uvjerite.

Oni koji su slobodni, slijedi vam jedan zanimljiv kontakt preko prijatelja ili društvenih mreža. Ovu osobu ste već i ranije viđali ili imali neki povremen kontakt sa njom, ali sada će se priča baš onako dobro zahuktati i navesti vas na razmišljanje da ste možda pronašli baš ono što vam je potrebno.

Zdravlje. Sada ste već preumorni i iscrpljeni. Vrijeme vam je za odmor, a ukoliko to niste u mogućnosti – potrebno je da na dnevnoj bazi pronađete vrijeme za svoje opuštanje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info