Škorpija: Sedmični horoskop za period od 06.08.2018. do 12.08.2018.

0

Posao. Neka pola-pola sedmica je ispred vas. S jedne strane, imate i volju i energiju i organizovanost pa ćete lako završavati obaveze, pogotovo ako su to neke zaostale, iz prošlosti ili nešto što vam je dosad bilo zatvoreno.

S druge strane, imaćete promjenjiv odnos sa kolegama – u jednom momentu ćete doći u situaciju da nikako ne uspijevate da se uklopite i dogovorite. Sa autoritetima je isto – čas vas hvale, čas vas nešto prekorijevaju i zvocaju vam.

Ljubav. Voljenu osobu čas dižete u nebesa, čas kao da je polivate bokalom hladne vode, nekim svojim neodmjerenim izjavama I postupcima. U suštini, problem je kod vas – čas volite ludo, čas ste sumnjičavi, čas brinete sa razlogom ili bez. Em sebi šaltate mozak sve u šesnaest, em to radite i osobi koju volite. Hajde malo iskulirajte, možete vi to.

Ukoliko ste sami, tako slatko možete naletiti na nekoga koga ste ranije poznavali ili čak bili krišom pomalo zaljubljeni u tu osobu. Ili pak možete upoznati nekog novog, ali će ta osoba evocirati razmišljanja o prošlosti kod vas, možda svojim izgledom ili ponašanjem koje vas podsjeća na neku bivšu ljubav. Štagod da je – ma opustite se i uživajte!

Zdravlje. Raspoloženje vam vrlo varira pa ste čas odlično, a čas i pomalo depresivni. Kod starijih Škorpija – krvni pritisak i dalje pravi probleme.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info