Ribe: Sedmični horoskop za period od 06.08.2018. do 12.08.2018.

0

Posao. Stvari se na poslu odvijaju bez vaše kontrole ili uticaja i jedino što vi možete uraditi jeste da pokušate da se prilagodite i izvučete najbolje iz svega. Sa kolegam već neko vrijeme traju nesuglasice, a zasad se još uvijek ne vidi rješenje problema u radnom okruženju.

Ako možete, distancirajte se od priča na poslu i ne dozvolite da budete uvučeni u neke rasprave – ništa nećete postići, a samo ćete se u procesu iznervirati. Radite svoj posao, imate mnogo toga što morate odraditi.

Ljubav. Iako možda ni vi ni partner to ne želite, tokom ove sedmice mogu se izdešavati neke situacije koje će donijeti distrakciju u vaš emotivni život. To može biti kratkotrajno razdvajanje ili neki problem u komunikaciji ili, u krajnjem slučaju, okolnosti koje vam ne idu naruku. Bitno je da zapamtite da, štagod se postavi kao prepreka, može biti prevaziđeno.

Ukoliko ste slobodni, neko koga vi doživljavate kao prijatelja, pokušava da vam se podvuče pod kožu i stalno vas poziva na piće, izlazak, šetnju. Vi ćete se izgovarati poslom, a realno gledano – niti sada imate vremena niti posebno volje da se upuštate u nešto sa ovom osobom. Mnogi od vas su mislima daleko…

Zdravlje. Vodite računa o ishrani, ali i o svojim životnim navikama. Ne pretjerujte ni u čemu. Takođe, previše se energetski trošite – češće se opuštajte i odmarajte.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info