Rak: Sedmični horoskop za period od 06.08.2018. do 12.08.2018.

0

Posao. Djelimično pomračenje Sunca, u polju posla, donijeće sedmicu ispunjenu aktivnošću i dešavanjima. Bitno je da sada sve ono sa čime ste u zaostatku (posebno ako je u pitanju dokumentacija) pokrenete, jer je više nego izvijesno da ćete uspjeti da završite.

Oni koji su privatnici neka obrate pažnju na odnos sa poslovnim partnerima, jer mogu imati nekih manjih distrakcija ili problema u poslu, posebno ako na vrijeme ne ispoštujete svoje obaveze koje imate prema njima.

Ljubav. Tokom ove sedmice, Venera u kvadratu sa retrogradnim Saturnom, koji vlada vašim partnerstvima, govori da će se neka forma emotivnog nezadovoljstva provlačiti u odnosu sa voljenom osobom. Možda imate razloga za takvo razmišljanje, a možda ste samo u ovom periodu preosjetljivi i sve doživljavate previše lično.

Rakovi, koji su slobodni, imaju neke zanimljive kontakte preko prijatelja, izlazaka ili eventualno putovanja. Komunikacija sa suprotnim polom vam prija i osjećate se dosta dobro, ali se ne otvaraju pravi uslovi za ulazak u ljubavnu priču. Takođe, neki od vas će biti pod jakim aspektima koji ih vuku u prošlost i čine da se osjećate nostalgično. Mogući su kontakti sa bivšim emotivnim partnerima.

Zdravlje. Mogući su problemi sa varenjem, generalno – stomačnim dijelom. Kod starijih Rakova – više se odmarajte.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info