Ovan: Sedmični horoskop za period od 06.08.2018. do 12.08.2018.

0

Posao. Venera u polju javnosti i poslovnih partnerstava daje dobre preduslove za kvalitetnije saradničke odnose, ali i za vaš konkretniji “izlazak” pred partnere sa nekim idejama i rješenjima.

Konjukcija Sunca i retro Merkura donosi vam ponovljenu šansu, a više nego izvijesno i realizaciju poslovnog dogovora ili projekta. Takođe, odličan je period da se propusti lako isprave i da se završi sa papirologijom koja se već izvijesno vrijeme oteže.

Ljubav. Opa! Upade Venera u vaše polje partnerstava i napravi trigonski aspekt sa vašim vladarom – sve kroz vazdušne znakove – pa će ova sedmica dati znatno bolju komunikaciju sa voljenom osobom. Ovaj aspekt baš onako fino gura i u strast, ali će vas hemija “raditi” prvenstveno na mentalnom nivou. U smislu, ako se dobro verbalno uklopite, erotski ćete se uklopiti još bolje…

Što se tiče Ovnova slobodnjaka, vi ćete da se “kuckate” i dopisujete sa nekim novim, ali i sa “starim” osobama u vašem životu. Jednim korakom ste u prošlosti, jednim u budućnosti. Djelimično pomračenje Sunca, u vašem polju ljubavi, “traži” nešto novo, samo da znate…

Zdravlje. Nešto ste ni tamo ni ovamo. Dobro vam je, ali ne baš potpuno. Čas ste puni energije, čas “pardnete” i mrzi vas da se pomjerite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info