Lav: Sedmični horoskop za period od 06.08.2018. do 12.08.2018.

0

Posao. Doći ćete u neke situacije u kojima ste i ranije bili. Ponovljena dešavanja, ali ovog puta sa drugačijim ishodom – opametili ste se i naučili na sopstvenim greškama, tako da ćete sigurno uspjeti da napravite pravi odabir i povučete odgovarajući potez.

Venera, u vašem polju komunikacije, daje vam priliku da u kontaktima sa svima u poslovnom okruženju pokažete i samouvjerenost, ali i potreban nivo diplomatije, da biste dobili ono što želite.

Ljubav. Da ne biste vrtili jedne te iste teme i dileme sa emotivnim partnerom (pogotovo što od rješavanja istih trenutno nema ništa), vas dvoje bolje da organizujete neka druženja, neke zabave, neko putovanje pa makar bilo na par dana. Budite u pokretu, manje pričajte – više se volite. Na taj način nećete stići da se posvađate.

Slobodni Lavovi su ove sedmice samo u slikama prošlosti. Vi i retrogradni Merkur se susrećete pa je sigurno da će doći do kontakta ili susreta sa bivšim partnerom ili sa nekim koga poznajete od ranije, a ko vam je baš ostao kao lijepa uspomena. Kod pojedinih – kolega s posla, potpuno neočekivano, će vas pozvati na kafu ili neko druženje poslije posla. Biće zanimljivo – prihvatite!

Zdravlje. Imate dosta energije, ali nemojte precijeniti svoje mogućnosti i dovesti sebe do iscrpljenosti. Naučite da, pored posla, mora da postoji i vrijeme za odmor.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info