Jarac: Sedmični horoskop za period od 06.08.2018. do 12.08.2018.

0

Posao. Kreni-stani situacije u poslovnom segmentu. Neke stvari i situacije se otvaraju, daju vam mogućnost rješenja i profita, a druge i dalje koče. Takođe, sa poslovnim partnerima možete naići na kamen spoticanja u dogovoru i biće potrebno dosta truda da ovo bude riješeno na obostrano zadovoljstvo.

Sa autoritetima imate trenutno čudan odnos – nema tenzije, štaviše, izuzetno ste fini i ljubazni jedni prema drugima, ali se vidi da iza svega toga postoji neko nezadovoljstvo i hladnoća.

Ljubav. Vi i emotivni ili bračni partner imate iste interese, iste ciljeve i u ovom periodu se možete lako usaglasiti po bilo kom pitanju. Taj “tehnički” dio sada funkcioniše super, ali kada je u pitanju onaj emotivni, tu je kao “mrtvo more”. No, ne bi se reklo da to trenutno smeta bilo vama bilo voljenoj osobi.

Ukoliko ste slobodni, više opcija za vas ove sedmice. Neko koga znate odranije može vas vrlo prijatno iznenaditi svojim kontaktom i probuditi u vama želju za susretom i nastavkom odnosa. Dalje, možete preko poslovnog segmenta upoznati osobu koja je u nekoj formi odnosa (bilo da je brak ili veza u pitanju), ali to neće uspjeti da zakoči vaše simpatije i neku čudnu energiju koja vas vuče jedno prema drugom.

Zdravlje. Mislite da imate dovoljno energije za sve, ali nemojte da precijenite svoje snage tokom ove sedmice. Odmor vam je neophodan.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info