Djevica: Sedmični horoskop za period od 06.08.2018. do 12.08.2018.

0

Posao. Desiće se neke situacije na poslu koje će vas nakratko destabilizovati. To mogu biti i slučajnosti – kao što je gubitak dokumenta ili kvar na programu na kojem radite. No, mogu ići i na drugu stranu – da neki posao ili dogovor ne krene baš onako kako ste očekivali, jer će se prepreke pojavljivati jedna za drugom.

Takođe, teškoće u komunikaciji sa radnim okruženjem. I pored svega ovoga, vi ste totalno dobro, tačno znate šta vam je činiti i uspjećete da iz svih ovih problema izađete neoštećeni.

Ljubav. Djevice koje nešto taje od emotivnog ili bračnog partnera, pogotovo ako je u pitanju komunikacija ili susreti sa drugom osobom, trebalo bi da oprez uključe na maksimum. Ne znači da će vas partner otkriti, ali će osjetiti, naslutiti nešto – bićete mu čudni i onda može krenuti da “kopa” i istražuje. A znate i sami – gdje postoji naglašena sumnja, tu postoji i mogućnost da se nešto otkrije.

Ukoliko ste sami, neko preko poslovnog segmenta je zainteresovan za vas. Iz nekog razloga, samo vama znanog, vi nećete biti voljni da ovu priču iole širite. Okupirani ste i dalje nekim drugim, jednom osobom koja trenutno stoji “zakucana” u vašim mislima, a i te kako je moguće da se ona vezuje za prošlost.

Zdravlje. Grlo, ali i stomak, će vam biti dosta osjetljivi. Ne konzumirajte previše hladne napitke, jer se lako možete prehladiti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info