Blizanci: Sedmični horoskop za period od 06.08.2018. do 12.08.2018.

0

Posao. Spaljenost Merkura od strane Sunca i djelimično pomračenje Sunca, u polju komunikacije i dogovora, upozoravaju vas da u ovoj sedmici morate biti izuzetno fokusirani u pregovorima, papirološkim pitanjima, ali i svojim izjavama.

Odlučujte razumski, ne impulsivno i na prvu loptu – na ovaj način mogli biste da postignete poslovni dogovor dosta bitan za vas ili da ugovorite povoljne nove uslove u postojećem. Mozak vam je trenutno najjače oružje – iskoristite ga!

Ljubav. Vjerujte da možete izabrati mnogo suptilnije načine da voljenoj osobi kažete ono što mislite. Vaš metod ove sedmice je: “bez dlake na jeziku” i “direktno u glavu”, što partneru baš i neće biti milo, jer će to shvatiti kao da mu pridikujete i držite predavanja i kad treba i kad ne treba.

Doduše, jeste vi malo ove sedmice baš u tom fazonu, ali povremeno se ugrizite za jezik ili stavite roze mašnu na ono što želite da kažete – izbjeći ćete neke neugodne momente ili rasprave.

Ukoliko ste sami, baš vas je “krenulo”. Sa svih strana prosto iskaču udvarači – i oni stari i oni novi. Venera se u vašem polju ljubavi smjestila i samo privlači i priziva ljubav u vaš život. Vi se dobro provedite i zabavite i ne žurite sa izborima…

Zdravlje. Oprez u saobraćaju tokom ove sedmice. Kod starijih Blizanaca – krvni sudovi su opterećeni. Izbjegavajte vrućinu i više se odmarajte.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info