Bik: Sedmični horoskop za period od 06.08.2018. do 12.08.2018.

0

Posao. Tokom ove sedmice moraćete ponovo sa kolegama da prođete kroz neke detalje vezane za dogovore, možda da ispravite dokumentaciju ili riješite neku sitnu problematiku.

Takođe, u jednom momentu ćete imati nešto lošiji odnos sa šefovima, jer će smatrati da niste dovoljno ažurni i da niste na vrijeme završili svoje obaveze. Bitan period za one koji imaju privatne poslove – mogućnost realizacije jače poslovne saradnje o kojoj već neko vrijeme pregovarate.

Ljubav. Jednog dana ljubavna idila, drugog – rat svjetova. Baš na taj način ćete vi i partner funkcionisati skoro tokom cijele ove sedmice. U suštini, smetaće vam kod voljene osobe sve ono što vam je i do sada smetalo (jer se neke stvari neće popraviti), ali ćete povremeno i, pored svega, uživati u njenom društvu (a i u hemiji koja će sada biti posebno jaka).

Ako ste solo, vašoj vladarki ide u susret retrogradni Mars, ali i retrogradni Saturn, a vladar polja ljubavi vam je takođe retrogradan… Teško da tu može da se provuče neka nova osoba, ali i ako se nešto tog tipa desi, ona će vas po ponašanju ili po izgledu podsjećati na prošlost. Ako vam taj neki novitet upada u život, onda će to biti iznebuha, neočekivano i bez ikakve najave.

Zdravlje. Manji problemi sa kožom – moguće su alergijske reakcije, osipi, ekcemi. Kod starijih Bikova – uzimajte više tečnosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info