Vodolija: Sedmični horoskop za period od 30.07.2018. do 05.08.2018.

0

Posao. Štogod da radite, ne dozvolite da tokom ove sedmice budete uvučeni u bilo kakav vid rasprava, bilo sa onima sa kojima sarađujete, bilo sa nadređenima. Iako će vas neke situacije bosti u mozak, potrebno je da iskulirate i pustite da sve prođe, samo od sebe, bez vašeg direktnog miješanja.

Sem impulsivnih reakcija, u kontaktu sa onima sa kojima radite, potrebno je da ne povlačite ni neke bitnije poslovne poteze. Sve što može da sačeka, neka ostane za neki drugi put. Pobjeći neće, vjerujte.

Ljubav. Tokom cijele ove sedmice aktuelan je kvadrat Marsa, iz vašeg znaka, sa Uranom iz polja porodice – oni koji su zauzeti ovu veliku energiju, koja može otići u pogrešnom pravcu i donijeti probleme u odnosu sa partnerom, bolje da iskoriste na drugačiji način.

Maknite se negdje iz kuće (zajedno, naravno) ili, ako to niste u mogućnosti, krenite sa velikim spremanjem, krečenjem, renoviranjem – opet u duetu. U prevodu – izbacite višak energije ili kroz zabavne aktivnosti ili kroz zajednički rad. Na taj način, lakše ćete pregurati ove nemirne dane.

Ukoliko ste slobodni, već neko vrijeme vam se jako dopada jedna osoba. Iako ste mislili da od cijele ove priče nema ništa, bićete prijatno iznenađeni dešavanjima.

Zdravlje. Starijim Vodolijama manji problemi sa koljenima i zglobovima. Kod mlađih – potrebno vam je više odmora i opuštanja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info