Vaga: Sedmični horoskop za period od 30.07.2018. do 05.08.2018.

0

Posao. Mars, koji vlada vašim poslovnim partnerstvima i načinom zarade, u kvadratu je sa Uranom tokom ove sedmice, pa treba biti oprezan i po pitanjima novca, ali i u saradničkim odnosima. Ovo može biti varijanta problema u poslovnom segmentu koji eskaliraju brzo, na svu sreću, sa kratkotrajnim efektom.

No, ne treba zanemariti da vam se sada mogu otvoriti i nove poslovne ponude i šanse, iako bi u dogovorima trebalo nastupati sa više opreza. Ako možete – prolongirajte odluku za sljedeću sedmicu.

Ljubav. Veliko nezadovoljstvo u odnosu sa voljenom osobom. Ni vi niste u potpunosti “svoji” u posljednje vrijeme – sve vam smeta, non stop nešto zakerate, tražite probleme i mane i tamo gdje ih nema, a ni voljena osoba nije u svom najblistavijem izdanju.

Čak i da se oboje trudite da maksimalno ugodite jedno drugom, uvijek će se u vašem odnosu tokom ove sedmice provlačiti neka napetost i nemiri. Kod nekih ovo može dovesti i do, na svu sreću kratkotrajnih, rasprava.

Usamljeni pripadnici ovog znaka zasad imaju samo neke površne kontakte, razmišljanja ili simpatije koje se ne realizuju onako kako biste vi željeli. Sačekajte sljedeću sedmicu – nešto zanimljivo moglo bi krenuti baš od tada…

Zdravlje. Loše reagujete na stresne situacije – ili kroz probleme sa stomakom i varenjem ili kroz vrtoglavice, probleme sa pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info