Strijelac: Sedmični horoskop za period od 30.07.2018. do 05.08.2018.

0

Posao. Najveći problem će vam biti što ćete sa kolegama dogovoriti jedno, da bi se kasnije ispostavilo da morate nešto da mijenjate u hodu, što će vas jako nervirati i oduzimati vam vrijeme.

Takođe, “cimaće” vas na više strana odjednom, a vi ćete pokušavati teškom mukom da radite paralelne poslove. Još jedan od problema biće kvarovi tehnike, aparata, računara – svega onoga što vam je potrebno za normalno funkcionisanje.

Ljubav. Partner je sklon da vas na vrlo glasan način “ubjeđuje” da je u pravu, a vi, s druge strane, držite se toliko čvrsto svojih stavova i ne pada vam na pamet da popustite. U suštini, ovo je igra u kojoj nema pobjednika –ukoliko naravno, dozvolite da po nekim pitanjima oboje budete tvrdoglavi i zadrti. Situacije se neće riješiti same od sebe – ukoliko želite mir u odnosu sa voljenom osobom, moraćete oboje da popustite, makar malo…

Sslobodni imaju vrlo interesantnu i uzbudljivu komunikaciju sa više osoba. No, iako u nekom momentu možete pomisliti da je jedna od njih “ona prava”, više je nego izvijesno da se ništa spektakularno neće dogoditi tokom ove sedmice. Moraćete da sačekate…

Zdravlje. Respiratorni trakt je osjetljiv tokom ovog perioda. Stariji bi mogli da provjere jetru i žuč i da više posvete pažnju načinu ishrane.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info