Škorpija: Sedmični horoskop za period od 30.07.2018. do 05.08.2018.

0

Posao. Najbolje ćete učiniti ako se sami sa sobom dogovorite da nećete dozvoliti da vas nerviraju ni sitnice, ali ni krupne stvari. Utičite na one situacije na koje možete, a na one koje ne možete – pustite, neka se riješe same od sebe, ali bez vašeg stresa.

U prevodu – ovo je još jedna sedmica u kojoj ćete žuriti, a teško završavati bilo šta bez više pokušaja. Oni sa kojima radite će mijenjati dogovore, raspored, zaduženja, a vi gledajte da se u tome snalazite kako znate i umijete. A umijete, samo ako se potrudite…

Ljubav. Vi i partner kao da niste na istim talasnim dužinama tokom ovog perioda. Neke nemire jeste uspjeli da utišate u sebi, naročito one koji se tiču partnerove vjernosti, ali i dalje postoje situacije koje vas previše brzo izbacuju iz takta.

Možda biste mogli da se zapitate da li je problem kod vas lično, umjesto što odgovornost vječito prebacujete na voljenu osobu. Takođe, razmislite šta je to tačno što vas nervira i da li je to uopšte odnos sa partnerom ili neka vaša lična problematika.

Ukoliko ste sami, mogući su flertovi, avanture, generalno gledano – odnosi u koje biste ušli impulsivno, iz strasti ili iz trenutnog hira. No, poenta je u tome da to nisu prave osobe za vas i vama je to negdje u potpunosti jasno.

Zdravlje. Bilo bi divno ako biste mogli da na par dana odmorite mozak od svega i povratite izgubljenu energiju i mir. Stres je i dalje glavna stavka, ona koja je korijen i uzrok svih problema.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info