Ribe: Sedmični horoskop za period od 30.07.2018. do 05.08.2018.

0

Posao. Problemi u komunikaciji sa onima sa kojima sarađujete povremeno će vas baš nervirati, ali ćete se truditi da vas to ne skreće sa obaveza koje imate i rješavaćete ih čim nastanu. Neko vas može ubjeđivati ili pokušavati da utiče na vas, ali je malo vjerovatno da ćete vi to dozvoliti.

Takođe, tokom ove sedmice češće će se, nego inače, javljati problemi sa tehničkim sredstvima, sa računarima – mogući su gubici podataka koji su vam od izuzetne važnosti. Pokušajte da se ne nervirate.

Ljubav. Nemire i strahove, teško ćete tokom ove sedmice uspijevati da savladate. Taman ćete pomisliti da ste pronašli rješenje ili da ste se smirili, a onda će neka sitnica ponovo pokrenuti lavinu misli koju tako teško kontrolišete ovih dana.

Što je najinteresantnije, nemate nikakvog realnog razloga za to kako se osjećate u ovom periodu, jer se partner ponaša potpuno korektno, koliko je to u njegovoj moći. Pričajte – sami sa sobom, sa voljenom osobom, sa prijateljima – tražite lijek i način da izbacite, ono što vas muči, iz sebe.

Ukoliko ste sami, one osobe koje pokušavaju da privuku vašu pažnju ne izazivaju nikakve reakcije u vama. Žudite za pravom emocijom, nečim što će vas suštinski pomjeriti, ali toga trenutno nema.

Zdravlje. Fizički, ne bi trebalo da bude većih problema, osim kod starijih Riba koje mogu imati manje tegobe sa kostima i zglobovima. Mentalno: psiha vam je preopterećena i potreban vam je odmor.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info