Rak: Sedmični horoskop za period od 30.07.2018. do 05.08.2018.

0

Posao. Moguće su neke napete situacije sa kolegom koji vam je dosta važan ili sa nekim od autoriteta. Razlog mogu biti finansijska pitanja vezana za zajednički posao ili neisplaćeni honorari. Ne budite previše impulsivni, ostavite dovoljno prostora i za dogovor.

Više pažnje biste trebali da posvetite završavanju svojih obaveza na vrijeme, jer vam se neki rokovi približavaju i potrebno je da ih ispoštujete. Neko od prijatelja ili osoba sa kojom ste poslovno povezani, može vam pomoći da prevaziđete neki zastoj.

Ljubav. Neko vas preko poslovnog segmenta juri “sve u šesnaest” i koristi svaku priliku da vam priđe, da uspostavi jaču komunikaciju sa vama. Ovo je onaj tip osoba koje ne shvataju da ste vi nezainteresovani i nemaju namjeru da odustanu.

To vas u nekim momentima čak može zabavljati, ali u drugim ćete i te kako umjeti da odbrusite. Ako postoji osoba koja vam se dopada, za sada ne postoji nikakva jača mogućnost za konkretan ulazak u vezu – samo komunikacija, čeznutljivi pogledi slično…

Ukoliko ste u vezi ili u braku, vaš odnos će malo živnuti i to naročito u drugom dijelu sedmice. Ovaj vam period nije nimalo loš, moguće su samo neke, zaista sitne “čarke” i to uglavnom u prvom dijelu sedmice.

Zdravlje. Pojačane hronične tegobe kod starijih Rakova, naročito one koje se vezuju za kičmu, manjim dijelom za krvne sudove. Mlađi – mogućnost sunčanice, vrtoglavice, alergija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info