Ovan: Sedmični horoskop za period od 30.07.2018. do 05.08.2018.

0

Posao. Ovo su dani ne toliko prijatnih podsjećanja na ono što ste zaboravili ili propustili da odradite. Neočekivane situacije će iskrsavati pred vas svakog časa, a činiće vam se da onog momenta kada završite sa jednim problemom, automatski slijedi otvaranje novih.

Ne može se poreći da ste puni energije, ali tu energiju bi trebalo kanalisati kroz organizaciju, a ne djelovati stihijski i na preskok. Za utjehu, pokrenuće se dogovori koji su protekle dvije sedmice bili u zastoju.

Ljubav. Emotivni ili bračni partner u ovoj sedmici definitivno ne igra “po vašim pravilima” i u potpunosti vodi neku svoju politiku, a vrlo često će vam djelovati povučeno, čudno, nedefinisano. Sve ovo kod vas može izazivati veliku nervozu, koja će dodatno biti potpirivana i nekim poslovnim problemima. Smirenje i jednostavnije, normalnije funkcionisanje stoji vam tek za vikend sa voljenom osobom.

Ukoliko ste sami, sve je otvoreno za uzbuđenja i strast, ali bez velikih preduslova za trajnost novo započetih odnosa. Kontakti iz prošlosti i bivši emotivni partneri se polako “zagrijavaju” i tokom ove sedmice možete očekivati više pokušaja obnove komunikacije.

Zdravlje. Manje glavobolje i problemi sa variranjem pritiska, naročito kod starijih Ovnova. Mlađi, ne iscrpljujte se ni mentalnim ni fizičkim radom. Pronađite dovoljno vremena za odmor i opuštanje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info