Lav: Sedmični horoskop za period od 30.07.2018. do 05.08.2018.

0

Posao. Neka pitanja, koja već poodavno “vise u vazduhu”, a tiču se odnosa sa kolegama ili sa šefovima, ove sedmice mogu doći na dnevni red. No, malo je vjerovatno da će ona biti rješavana mirnim putem, pogotovo ako nastupite kroz tvrdoglavost i ubijeđenost da ste u svemu u pravu.

Saradnje mogu nešto teže funkcionisati, ali postoji šansa da se ovo prevaziđe. Bitno je da rješavate stvari odmah, da ih ne ostavljate za kasnije, jer one kasnije mogu samo biti dodatno zakomplikovane.

Ljubav. Sunce u vašem znaku može dodati toplinu, privrženost i nježnost u odnosu sa voljenom osobom, ali ne treba zaboraviti da ono u isto vrijeme predstavlja i ego i da može vašu sujetu i usmjerenost na sebe podići na kvadrat.

S druge strane, Mars je u partnerskom polju, a obje ove planete su u kvadratu sa Uranom, što može govoriti o tome da ni vi ni voljena osoba nećete baš željeti da se prilagodite jedno drugom i da ćete “tjerati svoje” po svaku cjenu. E, takav način ponašanja može prouzrokovati probleme – potrudite se da ovo prevaziđete.

Ukoliko ste slobodni, udvarača je puno, ali ste vi ili blago nezainteresovani ili još uvijek okupirani jednim poznanstvom i simpatijama prema toj osobi.

Zdravlje. Kod mlađih moguće alergije i problemi sa spavanjem. Kod starijih, moguće je aktiviranje hroničnih tegoba. Generalno – pronađite više vremena za sebe, za opuštanje i odmor.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info