Jarac: Sedmični horoskop za period od 30.07.2018. do 05.08.2018.

0

Posao. Potrudite se da sve ono od obaveza što imate završite na vrijeme, iako to neće biti nimalo lak zadatak. Vjerovatno je da ćete u jednom momentu biti u velikom raskoraku sa vremenom, jer ćete se truditi da odgovorno radite, a nećete imati dovoljno prostora za tako nešto.

Nemojte da radite nauštrb kvaliteta na koji ste navikli one koji sarađuju sa vama pa i po cijenu kašnjenja. Budite ažurni po pitanju papirologije, ali i dogovora – nemojte zaboraviti važne sastanke.

Ljubav. U emotivnim vezama i brakovima – vrlo korektno. Tenzije i problemi su splasnuli, otišli nekako u drugi plan, kao da ste se vi i partner pomalo umorili od vrtenja jednih te istih priča, bez pravih rješenja na duži rok.

Sve to tu tinja i dalje, ispod površine, ali sve do pred vikend ne bi trebalo da bude većih problema. Baš u danima vikenda gledajte da se ne pokačite oko nekog troška ili oko nemogućnosti da se dogovorite o zajedničkom vremenu.

Ukoliko ste slobodni, prilika imate, bilo da su one nove ili stare – u interesentima definitivno ne oskudijevate. E sad, da li od sve te ljepote može biti i neke ozbiljnije priče, to je već pitanje. Ako ništa drugo, bar ćete se dobro zabaviti i uživati u lakom flertu.

Zdravlje. Kod starijih se mogu aktivirati hronični problemi. Mlađi pripadnici znaka – uglavnom solidna zdravstvena situacija. Trudite se da budete fizički aktivni.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info