Djevica: Sedmični horoskop za period od 30.07.2018. do 05.08.2018.

0

Posao. Mars, u polju poslovne svakodnevnice i odnosa sa osobama sa kojima radite, a u kvadratu sa Uranom, sigurno je da će dovesti do povišene energije u radnom okruženju. Možete se osjećati prilično iscrpljeno nakon završetka radnog vremena, jer će vam obaveze, ali i ljudi odvlačiti energiju.

Na sve ovo – i vi kasnite po nekim pitanjima, a i često se susrećete sa odlaganjima dogovora ili tehničkim problemima koji vas dodatno usporavaju. Samo polako i bez nervoze – funkcionišite na taj način.

Ljubav. U ovu sedmicu ulazite sa Venerom u svom znaku, u trigonskom aspektu sa Plutonom iz polja ljubavi, što će svakako dati na intenzivnosti i jačanju emocija sa partnerom. Lakše ćete funkcionisati zajedno, biće više lijepih momenata – u svakom slučaju, jedna mirnija i stabilnija faza u vašem emotivnom životu.

Jedino što može predstavljati problem jeste vaše, prenaglašeno polje tajni. Ukoliko vas muče neka pitanja, samo polako – to ćete riješiti kada bude vrijeme. Problem može nastati ako imate neke tajne koje krijete od partnera – tu već budite oprezni, jer polako ulazite u period kada tajne mogu izaći na vidjelo.

Ukoliko ste sami, svakako da imate simpatiju i vrlo često razmišljate o njoj.

Zdravlje. I radno, ali i kućno okruženje može biti teren na kojem biste mogli da se povrijedite ukoliko ne budete skoncentrisani i pažljivi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info