Blizanci: Sedmični horoskop za period od 30.07.2018. do 05.08.2018.

0

Posao. Odnos sa kolegama – u jednom trenutku savršen, u drugom kao da različitim jezicima govorite. Na sve ovo, neke stvari su vam zbunjujuće i nejasne i uzaludno lupate glavu u pokušajima da dođete do prave istine ili informacija.

Umjesto da povlačite ishitrene poteze, sačekajte malo – ukoliko ove sedmice ne dobijete odgovore koji su vam potrebni, to će se dogoditi u narednoj. Jedan kolega vas može debelo iznervirati u posljednjih par dana radne sedmice – ne nasijedajte na provokacije.

Ljubav. Znate kako kažu – ne možete stvari non stop raditi na isti način, a očekivati drugačiji rezultat. E, to sada lijepo primijenite u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. U prevodu – ako ponavljate iste greške i ophodite se prema voljenoj osobi na isti način, nemojte se onda iznenađivati što je druga strana podigla barijeru između vas dvoje. Manje ega i sujete, više otvorenih razgovora i zabavnih aktivnosti – i sve će doći na svoje mjesto vrlo brzo.

Ukoliko ste slobodni, ne kopajte po prošlosti – ništa tu posebno nećete naći, a pogotovo ne svoj mir. Nema trenutno nekih posebnih ljubavnih prilika, ali to je samo u ovom periodu. Samo polako, dolaze vama neki inspirativniji dani…

Zdravlje. Ukoliko ste pripadnik mlađe generacije, zaista vam je potrebno više kretanja. Stariji, smanjite obroke i povedite računa o ishrani.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info