Bik: Sedmični horoskop za period od 30.07.2018. do 05.08.2018.

0

Posao. Moguće tenzije sa šefovima ili sa kolegama, naročito sa onima koji vole da povremeno “uhvate hladovinu” i izvuku se od posla. Takođe, u ovoj sedmici morate računati i na manje probleme sa tehnikom – računarima, telefonima, aparatima koji su vam važni za rad.

Papirološka pitanja se uspješno rješavaju pred kraj radne sedmice. I pored povremenih zastoja i prepreka, u ovoj sedmici možete uraditi mnogo po pitanju svojih planova. Dobićete rezultate koji će i te kako biti opipljivi.

Ljubav. Tačan kvadrat Marsa, koji vlada vašim partnerskim odnosima, sa Uranom u vašem znaku, koji će biti aktivan tokom cijele ove sedmice, povremeno će u vašim vezama I brakovima donositi burne momente. Inicijatori rasprava možete biti i vi i partner, a osnova će biti ljubomora, nesigurnost i osjećaj nedostatka pažnje i emocija. Doduše, neki od vas će ove burne epizode i ratove, koji budu nastajali, koristiti za primirje, ali u spavaćoj sobi.

Ukoliko ste sami, istom brzinom kojom vas budu spopadali potencijalni udvarači, vi ćete ih i “nogirati”. Trenutno ne vidite ništa vrijedno truda u svojoj blizini, a neke od “ponuda” će vam biti čak smiješne. Ukoliko već imate simpatiju, trenutno komunikacija nije baš najbolja.

Zdravlje. Mogli biste malo da pripazite na grlo, pogotovo ako češće konzumirate hladne ili gazirane napitke. Starijima, sredinom sedmice, blage vrtoglavice i problemi sa pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info