Vodolija: Sedmični horoskop za period od 23.07.2018. do 29.07.2018.

0

Posao. Kada vama padne mrak na oči – to već nije dobro. A to pomračenje Mjeseca se tako lijepo nacrtalo u vašem znaku da vam baš to donese – da kažete sami sebi, ali i drugima: “E, sada mi je dosta svega!” A da li treba to uraditi? Pa, bilo bi dobro imati alternativu, pa onda pričajte i radite šta vas volja.

Ali, ako je nemate, možda bi onda ipak bilo bolje politi se bokalom hladne vode i u sebi ponavljati mantru: “Nije mi ništa, nije mi ništa…” Tako možda i pregurate ove dane bez nekog kuršlusa.

Ljubav. Ako ste zauzeti – držite se dobro ove sedmice. Pomračenje Mjeseca u vašem znaku, u konjukciji sa Marsom, kvadratu sa Uranom i, naravno, opoziciji sa Suncem u polju partnerstava i nije baš preduslov za neko mirno, normalno, skladno funkcionisanje.

Stvari mogu ići ovako: neki od vas će se osjetiti kao da su nepravedno stavljeni na posljednje mjesto kod partnera i neće moći da ćute na to. Nekim drugim Vodolijama emocije mogu biti povrijeđene, što će rezultovati eksplozijom bijesa i verbalnim napadom na voljenu osobu. Ako na to dodamo da je još moguće da neki od vas budu ljubomorni i da imaju osjećaj da partner “vrda” i radi nešto sa strane, onda imate kompletnu sliku.

Slobodni – nula. Ništa. Osim ako volite avanture na jednu noć. To može.

Zdravlje. Niti gledate kuda idete niti povremeno znate šta radite. Psiha vam je prenapregnuta, živci zategnuti kao strune, vi rastreseni i izgubljeni u vremenu i prostoru. Pazite da se ne povrijedite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info