Vaga: Sedmični horoskop za period od 23.07.2018. do 29.07.2018.

0

Posao. Saradnički odnosi su poljuljani tokom ove sedmice, ali realno gledano to ne bi trebalo da vas brine. Okolnosti su ipak na vašoj stran  pa čak i ako dođe do prekida neke poslovne saradnje: ili će se odmah otvoriti nova ili vi već neko vrijeme pravite dogovor sa drugima.

Neki od vas su već u svojoj glavi donijeli odluku o prekidu postojećeg posla i trenutno traže alternativu. Dok je ne pronađete, bićete ovdje gdje ste, ali budite sigurni da ta potraga neće previše dugo trajati.

Ljubav. Pomračenje Mjeseca u polju ljubavi, u konjukciji sa retrogradnim Marsom koji vlada vašim partnerstvima, svakako će vrlo intenzivno osjetiti i slobodne i zauzete Vage.

Kod slobodnih ovaj period može donijeti početak jednog izuzetno burnog odnosa (može biti i sa osobom iz vaše prošlosti, koja ne mora biti bivši partner) koji će biti protkan tajnama i strastima, ali za koji je malo vjerovatno da u konačnici može dovesti do stabilnosti i ozbiljne veze.

Što se tiče onih koji su u vezama i braku, ova jaka energija prvo će se usmjeriti na provokacije ili “napade” od strane voljene osobe, iza kojih će se kriti jaka posesivnost i ljubomora. Kod nekih bez razloga, ali kod nekih Vaga partner ima sve razloge da bude sumnjičav.

Zdravlje. Moguće su tegobe sa stomakom i varenjem. Takođe, alergijske reakcije na hranu, trovanja. Kod starijih Vaga problemi sa venama i hormonima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info