Strijelac: Sedmični horoskop za period od 23.07.2018. do 29.07.2018.

0

Posao. Treba biti oprezan kod svake vrste dogovora tokom ove sedmice. Pomalo ste impulsivni i željni da što prije ostvarite nešto i moguće je da nećete biti dovoljno fokusirani na to što se traži, ali i ono što se nudi.

Stvari koje su skrivene izaći će na vidjelo tek kasnije, a tada će već biti kasno za promjene. Ista je varijanta, bilo da su u pitanju novi ili stari poslovni saradnici. Naročito neka vode računa oni koji potpisuju ugovore sa strancima ili idu na poslovno putovanje van zemlje zarad dogovora.

Ljubav. Čak i da ste u nekom momentu do sada uspjeli da malo stabilizujete odnos sa partnerom, to će biti kratkog daha i ove sedmice će pući kao balon od sapunice.

Doći će do žučne rasprave (kod nekih od vas to može biti zbog sumnji u nevjerstvo) tokom ove sedmice, a retrogradno kretanje Mekura, koji vlada vašim partnerstvima, govori o tome da se iz ove nepovoljne situacije neće lako izaći. Pričajte sa partnerom, tražite način i rješenje, jer ćete jedino na taj način uspjeti da ublažite ovu situaciju.

Ukoliko ste slobodni, neko iz prošlosti vas može u potpunosti iznenaditi svojim pozivom, porukom, pojavom. Da li ćete poželjeti da obnovite odnos? To već u potpunosti zavisi od vas.

Zdravlje. Ishrana je jedna od problematičnih tačaka. Takođe, ove sedmice treba povesti znatno više računa u saobraćaju, pogotovo ako putujete ka nekim daljim destinacijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info