Škorpija: Sedmični horoskop za period od 23.07.2018. do 29.07.2018.

0

Posao. Potreba da se oslobodite od nekih obaveza, ljudi, poslova ili okolnosti postajaće skoro neizdrživa. Funkcionisaćete uz jaku nervozu, u svakom momentu spremni da planete.

Uz sve to, naravno, imaćete posla više nego ikad. I onog starog i novog i činiće vam se da onog momenta kada riješite da uzmete malo predaha za sebe, iskače sljedeći “pod hitno” zadatak koji treba završiti. Opozicija Marsa i Sunca upozorava da odnos sa nadređenima može buknuti svakog momenta. Samo polako, hladne glave.

Ljubav. Ukoliko ste u vezi ili u braku, osjećanja tokom ove sedmice ne možete da kontrolišete, ona će eskalirati, podivljati i možete se lako naći uvučeni u vrtlog posesivnosti, sumnje i ljubomore.

Čak i ako je sve u redu, non stop ćete imati osjećaj da voljena osoba nešto krije od vas, podgrijavaće vam se stare sumnje, a u isto vrijeme stvarati nove.

Prije nego što povučete neki potez ili donesete odluku, zbog koje biste se kasnije definitivno pokajali, mogli biste malo da sjednete i rashladite glavu. Sačekajte. Ako zaista imate razlog za nesigurnost – taj razlog će izaći na vidjelo u narednom periodu. A možda ste sve to samo umislili…

Ukoliko ste slobodni, šanse su da uđete u nešto neobavezno sa zauzetom osobom. Samo to…

Zdravlje. Bili mlađi ili stariji pripadnik ovog znaka, tokom ove sedmice češće provjeravajte krvni pritisak i trudite se da kroz šetnju, fizičku aktivnost i više odmora izbacite negativnu energiju koje ste puni.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info