Ribe: Sedmični horoskop za period od 23.07.2018. do 29.07.2018.

0

Posao. Teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima će biti dosta naglašene. Mogući su nesporazumi i zbunjujuće situacije koje će unositi pometnju u svakodnevno funkcionisanje.

Takođe, nekima od vas jako će smetati ponašanje i stavovi šefova ili kolega i smatraćete da je to direktan udarac na vaše pozicije, vaš način rada. Činiće vam se da se svuda oko vas odvijaju zavjere, da postoji neprijateljstvo i da vam neko potkopava sigurnost. Ne brinite se, ništa nije onako kao što izgleda. To su samo vaši strahovi.

Ljubav. Kako god da se vaše emotivne ili bračne veze u ovom periodu odvijaju, vi ćete biti toliko nesigurni pa čak i da se situacija odvija najbolje moguće.

U jednom momentu ste preplavljeni strašću, u drugom vam se čini da vas voljena osoba laže, mulja, vara, da je neiskrena. Vaša osjećanja će non stop biti kao na klackalici i nećete moći da se opasuljite ni u jednom trenutku. Za utišavanje oluja, koje tokom ovog perioda haraju vašim mislima, jedini je lijek komunikacija sa voljenom osobom. Probajte da pričate, o svim stvarima, ali pogotovo o onome što vas muči.

Ukoliko ste slobodni, možete se preko noći spetljati sa nekim za koga znate da ne traži ozbiljnu vezu, već samo provod i avanturu.

Zdravlje. Osjetljivost, razdražljivost, emotivna i psihička nestabilnost. Kod starijih Riba problemi sa pritiskom i meteoropatskim reakcijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info