Ovan: Sedmični horoskop za period od 23.07.2018. do 29.07.2018.

0

Posao. Neke poslovne šanse vam se mogu iznenada otvoriti, ali doza opreza jeste potrebna. Svako potpisivanje novih ugovora sada vuče određene predispozicije za probleme, bilo papirološke prirode bilo što se konkretizacije dogovora tiče. Možda je bolje sačekati malo, ne zalijetati se, dobro razmisliti.

Na dnevnoj bazi, ovi će dani donijeti povišenu energiju, dosta nervoze u obavljanju svakodnevnih obaveza, ali i situacije, ljude, dešavanja koji će vas kočiti ili ne toliko prijatno iznenađivati.

Ljubav. Pun Mjesec i pomračenje u polju prijatelja i društvenih mreža može slobodnim Ovnovima donijeti “brzinsko” zaljubljivanje preko ovih segmenata. Iako cijela priča može na samom početku krenuti jako lijepo i inspirativno, negdje bi ipak trebalo zadržati dozu opreza. Moguće je da ova osoba krije neke stvari od vas ili da je, jednostavno, neiskrena.

Ukoliko ste zauzeti, zaista bi bilo važno da ni vi ni partner ne krijete ništa jedno od drugog tokom ovog perioda. Sumnjičavost će biti jako naglašena kod oboje i ukoliko vi ili voljena osoba zaista pronađete potvrdu da druga strana nešto sakriva, to može dovesti do velike destabilizacije vašeg odnosa. Dani su napeti – trudite se da ih ne činite još napetijim.

Zdravlje. Jedna te ista slika kada je zdravlje u pitanju – probava, nesanica, problemi sa pritiskom i krvnim sudovima, mogućnosti za povrede nogu i zglobova.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info