Lav: Sedmični horoskop za period od 23.07.2018. do 29.07.2018.

0

Posao. Svijest o sopstvenoj vrijednosti jača, što može biti mač sa dvije oštrice. Niko neće osporavati vaša dostignuća, dokle god to ne budete gurali u lice i nametali onima sa kojima sarađujete. Ukoliko baš to uradite, slobodno računajte na probleme u poslovnim odnosima koji mogu eskalirati u trenutku.

Vaše riječi i postupci mogu biti obojeni osjećajem da ste centar svijeta i da se sve vrti oko vas. U poslu toga nema – ako nema zajedništva i kompromisa, nema ni rezultata. Poradite malo na svom nastupu.

Ljubav. Sunce ulazi u vaš znak pa ćete prosto zasijati i teško je da možete ostati neprimijećeni, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Doduše, ovi zauzeti zbog toga baš i mogu imati problem. Naime, voljena osoba je tokom ove sedmice preosjetljiva, prenesigurna i svaki čas će vas iznenađivati erupcijama bijesa i nezadovoljstva, a iza čega se u stvari krije ogromna ljubomora i posesivnost.

Jedino što trenutno možete da uradite jeste da pokažete partneru koliko vam je bitan i važan. Ipak, malo je vjerovatno da će to baš u potpunosti srediti situaciju.

Ukoliko ste slobodni, svojim šarmom i harizmom privlačićete pažnju gdje god da se pojavite. Svi će se vrtiti oko vas – i nove osobe, ali i one iz prošlosti.

Zdravlje. Fizički gledano, osjećaćete se odlično. No, stres i nervoza mogu biti i te kako prisutni. Stariji Lavovi neka se više odmaraju ovih dana.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info