Jarac: Sedmični horoskop za period od 23.07.2018. do 29.07.2018.

0

Posao. Stvari koje niste završili gomilaju se ogromnom brzinom i vrijeme vam je da zasučete rukave i krenete da ovo rješavate što prije. To će vam ići teže nego inače, jer će vas ljudi i okolnosti non stop vraćati korak unazad pa ćete povremeno imati osjećaj da sve morate da obavite šest puta da bi konačno bilo završeno.

S druge strane, neko vam je najavio nov posao ili dao poslovnu ponudu oko koje se lomite, jer ne znate da li je povoljna i isplativa po vas ili ne. Sačekajte sa odlukama, ne donosite ih preko noći.

Ljubav. Pomračenje Mjeseca u znaku Vodolije govori o tenziji koja može nastati između vas i partnera, najviše po pitanjima finansija.

Posebno će biti uzdrmane bračne relacije, dok bi kod Jarčeva koji su u emotivnim vezama ovo moglo da se manifestuje i kroz neka optuživanja o premalo zajednički provedenog vremena i nedovoljno pažnje prema voljenoj osobi. Shvatite negdje da je partner trenutno preosjetljiv i pokušajte da na miran i hladnokrvan način riješite situaciju. Možete to.

Ukoliko ste slobodni, prošlost non stop iskače pred vas, podsjećajući vas na sebe. Vrijeme je da na sva pitanja tog tipa stavite tačku, ovako ili onako. Ukoliko to ne uradite, ta prošlost će se opet aktivirati – možda ne sada, ali kasnije sigurno hoće.

Zdravlje. Obratiti pažnju na ishranu, uzimati više tečnosti – naročito stariji pripadnici ovog znaka. Mogući su problemi sa koljenima i zglobovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info