Djevica: Sedmični horoskop za period od 23.07.2018. do 29.07.2018.

0

Posao. Pomračenje Mjeseca u polju poslovne svakodnevnice može dovesti do velikih promjena ili čak propasti planova na koje ste računali. No, ova situacija se može popraviti, time što ćete korigovati dogovor ili ga prolongirati na neko vrijeme.

Vaš vladar kreće retrogradno tokom ove sedmice pa ćete imati osjećaj da tapkate u mjestu po svim poslovnim pitanjima. To je samo prividno, taman ove dane iskoristite da završite ono što do sada niste uspjeli i obnovite komunikaciju sa nekim, vama važnim, ljudima.

Ljubav. Venera u vašem znaku, u opoziciji sa Neptunom u polju partnerstava, govori da se tokom ove sedmice sumnja, ljubomora i teške misli mogu uvući u odnos sa voljenom osobom. Jupiter, u vašem polju komunikacije, daje podršku objema planetama, skrećući vam pažnju na to da su iskrenost i otvoren razgovor uvijek lijek za sve!

Ne dozvolite da neka pitanja ostanu neotvorena ili prećutana, jer to može dovesti do destabilizacije vašeg odnosa.

Ukoliko ste slobodni, može vas uhvatiti totalni emotivni zanos i idealizacija osobe koja vam se dopada. Sad, lijepo je biti romantičan i gledati kroz ružičaste naočale, ali i sami ste svjesni da, kada se postavite tako, možete u jednom momentu biti i razočarani.

Zdravlje. Nesanica, osjetljivost na promjene vremena, neka unutrašnja nervoza i psihički pritisak. Starije Djevice mogu imati probleme sa koljenima, zglobovima, krvnim sudovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info