Blizanci: Sedmični horoskop za period od 23.07.2018. do 29.07.2018.

0

Posao. Vaš vladar kreće retrogradnim hodom i, uz “podršku” drugih dešavanja na nebu, situacija će ove sedmice najviše biti okrenuta ka problemima i nesporazumima u dogovorima sa onima sa kojima sarađujete.

I vi i druga strana možete zauzeti čvrste stavove i biće zaista teško pronaći kompromisno rješenje. Ipak, nije nemoguće – gdje ima volje, ima i načina. Takođe, sve ono što u proteklom periodu niste priveli kraju sada će se aktivirati i moraćete da završite za svim zaostalim obavezama.

Ljubav. Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, u opoziciji sa Neptunom i kvadratnom aspektu sa Mjesecom, početkom sedmice, može vam donijeti jednu slatku ljetnju priču. No, koliko god sve krenulo uzbudljivo, uz mnogo dobre energije, smijeha i odličnog provoda, postoje male šanse da se ovaj odnos produbi i postane nešto više od avanture. Ipak, to ne znači da u svemu što se bude događalo ne treba uživati, naprotiv – opustite se i dajte sebi na volju.

Ukoliko ste u braku ili u vezi, debelo preispitujete i ono što vi želite, ali i ponašanja i stavove partnera. Oboje ste vrlo promjenjivi, suštinski nestabilni i u jednom momentu ćete funkcionisati kako treba, u nekom sljedećem – kroz svađu i međusobna optuživanja.

Zdravlje. Mogućnosti povreda. Budite oprezniji i u saobraćaju, pogotovo ako putujete ka nekoj daljoj destinaciji. Na put, ako ste vozač, krećite odmorni i naspavani.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info