Bik: Sedmični horoskop za period od 23.07.2018. do 29.07.2018.

0

Posao. Pomračenje Mjeseca, u polju karijere, dodatno baca akcenat na odnose sa poslovnim partnerima i šefovima. Moguće su neprijatne situacije, povišena energija i nervoza pa i izjave i odluke koje ste duže vrijeme “gušili” u sebi.

Neki od vas neće uspjeti da kroz sve ovo prođu “neoštećeni”, tako da su mogući i prekidi poslovnih odnosa. Ukoliko pokrećete nešto novo, sada baš i nije pravi momenat za to. Sve ukazuje da bi novi dogovori i poslovi mogli biti vrlo komplikovani po vas.

Ljubav. U mnogim vezama i brakovima nastupio je period kada ne znate ni šta želite niti čemu se nadate. Određeno nezadovoljstvo, sumnje i pritisak su naglašeni. Možete se ponašati manipulativno prema partneru ili ga pak provocirati, a vrlo je vjerovatno da će i druga strana funkcionisati na isti način. Temelj za veće probleme je postavljen, a situacije koje mogu biti vrlo neprijatne mogu se izbjeći jedino mirom i čuvanjem živaca.

Ukoliko ste slobodni, nova poznanstva ili bivši partneri vam upadaju u život preko noći, ali vi trenutno ne znate šta da radite ni sa jednima ni sa drugima. Malo je vjerovatno da ćete istinski biti otvoreni da nekome posvetite vašu pažnju, a kamoli povjerenje.

Zdravlje. Problemi sa ishranom, zadržavanje tečnosti u organizmu, tegobe sa venama. Kod nekih se mogu javiti i tegobe sa žučnom kesom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info