Vodolija: Sedmični horoskop za period od 16.07.2018. do 22.07.2018.

0

Posao. Postajete sve svjesniji sopstvenih vrijednosti i toga koliko odskačete od osoba kojima ste okruženi. Buđenje ambicioznosti nije loše, ali za sve postoji vrijeme i mjesto. Takođe i način, jer ako budete podržani retrogradnim Marsom u svom znaku, suviše navalentni, agresivni i spremni da u trenutku započnete raspravu, nećete baš proći onako kako ste očekivali.

Spustite loptu malo i ne mislite da ste najpametniji na ovom svijetu. Takođe – arogancija i oholost nimalo nisu dobri za posao, znate.

Ljubav. Mijenjajte sebe, da bi odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom funkcionisao. Više je nego izvijesno da niste samo vi krivi – i druga strana je – ali trenutno se gro problema dešava u vašoj glavi i jedino tamo i može biti riješeno. Suočite se i sa svojim, a ne samo sa nesavršenostima i manama voljene osobe. Promijenite svoj pristup, način izražavanja, promijenite nešto u pokazivanju emocija i strasti – i trebalo bi da bude sve u redu.

Slobodni pripadnici ovog znaka – sada vas vuku samo strasti pa je malo vjerovatno da, čak i da započnete neku emotivnu priču, ona može biti stabilna i trajna. To što vi nazivate emocijom prema nekome, vremenom ćete shvatiti da je samo bio koktel želja i ludila.

Zdravlje. Da ne biste “pojeli” nekog zbog prenapregnutosti nerava – krećite se! Takođe, ishrana je sada vrlo bitna stavka! Starijima i dalje jaki problemi sa pritiskom i meteoropatske reakcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info