Vaga: Sedmični horoskop za period od 16.07.2018. do 22.07.2018.

0

Posao. Poslovni segment sada od vas zahtijeva preciznost, konciznost, veliko obraćanje pažnje na detalje i, kao šlag na torti, donosi i zatrpanost papirologijom. Svi će se oslanjati na vas, svi će svaki čas tražiti savjete, pomoć, podršku, uslugu.

Povremeno ćete imati osjećaj da ste se pretvorili u “djevojku za sve” i da su vaši pravi kvaliteti otišli u neki drugi plan. Radite, jer ako ništa drugo – zaradićete. Mogućnost obnove jedne poslovne saradnje, ali i jači kontakt sa inostranstvom.

Ljubav. Kod zauzetih jaka potreba da se nešto promijeni u odnosu sa partnerom. S jedne strane, prija vam osjećaj sigurnosti koji vam pruža voljena osoba, ali osjećate da nešto fali, kao da je ekstatičnost i čar utihnula ili potpuno nestala.

Želite aktivnost, želite dešavanja, želite da se ponovo osjetite kao da ste na ljubavnom tronu. Neće to doći samo od sebe, da znate, a ni partner trenutno nije baš u fazonu da se “lomi” oko vas, tako da ćete morati da se zadovoljite onim što imate i budete strpljivi.

Ukoliko ste slobodni, imate trenutno par opcija – ili aktivnost sa nekim iz vaše prošlosti ili avanturu ili pak priču sa osobom koja je zauzeta. I nisu neke opcije, zar ne? Ali, to je ono što vam se nudi. Uzmite ili ostavite.

Zdravlje. Dame bi mogle da razmisle o jednom kontrolnom pregledu kod ginekologa, a gospoda – kod urologa. Manji problemi sa urogenitalnim traktom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info