Strijelac: Sedmični horoskop za period od 16.07.2018. do 22.07.2018.

0

Posao. U poslovnom segmentu je došlo do smirivanja tenzija. Rasterećeniji ste, što se odnosa sa drugima tiče, ali zato se obim obaveza povećao, što vam negdje i odgovara. Samo da se radi i da se zaradi – to je sada vaš moto.

U ovoj sedmici možete neočekivano dobiti podršku od nadređenih ili ljudi koje smatrate autoritetima u svom poslu. Štaviše, oni vam mogu ponuditi i neke olakšice ili bolje uslove za rad. Neki će pregovarati i o visini nadoknade za posao koji obavljaju. Sve u svemu – dosta mirno i solidno.

Ljubav. U emotivnim i bračnim relacijama je nešto mirnija situacija ove sedmice. Sa naglaskom na “nešto mirnija”, čisto da ne pomislite da će sve krenuti kao po loju. Partner je malo spustio loptu, vi takođe, ali i dalje se osjeća da ispod površine, koja je mirna, postoje ključanja.

Vi ćete jedan dio svoje nervoze izbacivati kroz poslovni segment ili time što ćete non stop tražiti nešto da radite, da biste utišali misli koje vas i dalje vrlo opterećuju.

Slobodni pripadnici ovog znaka i dalje imaju najviše zanimljivih situacija kroz poslovni segment – pazite samo da ne uđete u tajnu priču, bilo bi bolje da svoje interesovanje okrenete ka nekome ko je slobodan. No, čak i da se desi tajna ljubav – i to je za ljude.

Zdravlje. Kretanjem i aktivnošću protiv loših navika. Protiv statičnosti, problema sa varenjem, protiv previše cigareta ili alkohola.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info