Škorpija: Sedmični horoskop za period od 16.07.2018. do 22.07.2018.

0

Posao. Usmjerili ste se ili na privatni posao (bilo da ga već imate ili tek želite da ga pokrenete) ili na ono što vama odgovara. Niste u fazonu prilagođavanja, kompromisa, dogovora – ono što hoćete, to i radite, a u odnosima sa drugima pokazujete jednu jaku autoritativnu crtu, namećete svoju volju.

Naravno, jasno vam je da će to kod nekih osoba proći, ali kod nekih baš i ne. Bilo bi baš fino da ne uđete u neke veće konflikte sa važnim poslovnim partnerima ili nadređenima.

Ljubav. Kvadrat retrogradnog Marsa i Urana “drma” vaše emotivne i bračne relacije. Sad, kad bismo pogledali realno, ipak nekako ispada da ste sami krivi za ono što se dešava. Partner se trudi koliko je to u njegovoj moći, daje prisustvo, ljubav, pažnju, ali ništa od toga vama sada nije dovoljno.

Opterećujete se ko zna čime iz ko zna kog razloga, tražite bilo kakvu sitnicu koja ne valja, da biste mogli da dodatno “pumpate” svoje neraspoloženje. Najbolji savjet – borite se sami sa sobom, ali rat ne prenosite u odnos sa voljenom osobom.

Ukoliko ste slobodni, startuju vas sa svih strana. Ima tu i prošlosti i novih osoba, ma jedan šareniš koji se vrti oko vas. A vi – hladni kao boza, distancirani, okrenuti samo sebi.

Zdravlje. Nemate potreban psihički balans – jako je naglašena nervoza i mentalni pritisak. Izbacujte negativnu energiju kroz fizičku aktivnost. Kod starijih – variranje pritiska.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info