Ribe: Sedmični horoskop za period od 16.07.2018. do 22.07.2018.

0

Posao. Radite i ne stajete, dušu ne stižete da odmorite. To što radite i te kako će vam se isplatiti – pokrenućete neke nove kontakte, ljudi će vas primijetiti, biće onih koji su zainteresovani da vas angažuju ili da prošire postojeću saradnju sa vama.

Vi samo nastavite ovim tempom i pustite da vas drugi jure – jer hoće. Konačno će se otvoriti mogućnost za rješavanje nekih papiroloških pitanja.

Ljubav. Venera i Mjesec, u polju partnerstava početkom ove sedmice, donijeće vam dane u kojima će i te kako biti moguće stabilizovati i srediti odnos sa voljenom osobom. No, iako ćete se donekle osjećati bolje, sve ono što partner bude za vas činio smatraćete sitnicama, a svoju ulogu i doprinos preuveličavati i kukati nad svojom sudbinom kako vi dajete sve, a druga strana ništa. Pokušajte da stvari gledate na malo pozitivniji način, ništa ne boli, a može pomoći…

Slobodni pripadnici ovog znaka mogu tokom ove sedmice ući u novu emotivnu priču. Sve vam se namiješta baš kako treba, vaše je samo da se prepustite i uživate. Ne opterećujte sebe razmišljanjima o budućnosti i prošlosti – sadašnjost čeka na vas!

Zdravlje. Stres i mentalna napetost će vam se “spuštati” direkt u želudac i probavni sistem. Problemi sa spavanjem su takođe prisutni.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info